Hírek

Elindult a jegyek visszaváltása
2020. 04. 09.
Elindult a jegyek visszaváltása
Elindult a jegyek visszaváltása

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a mai napon elindult a jegyek visszaváltása a Pesti Vigadó Nonprofit Kft. által szervezett, a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmaradó vagy elmaradt előadások kapcsán.

A már közzétett, érintett előadások:

2020.03.17          Royal Opera House - Beethoven: Fidelio

2020.03.21.         Vigarda Gyermekprogram: Tavaszváró a Kolompos Együttessel

2020.04.01.         Royal Opera House - Csajkovszkij: A hattyúk tava

2020.04.28.         Royal Opera House - Mascagni/Leoncavallo: Parasztbecsület/Bajazzók 

Szó – szín – játék sorozat 2020.03.24-ei Csurka István: Deficit és a 2020.04.27-ei Páskándi Géza: Vendégség darabok kapcsán zajlik más időpontban való megtartásuk lehetőségének mérlegelése. Kérjük, kövessék figyelemmel honlapunkat (www.vigado.hu) vagy írjanak a kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mailcímre.

A Pesti Vigadó Nonprofit Kft. döntése értelmében a produkciókra offline (jegyirodában) és online vásárolt jegyek árát is visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét a márciusi és április 1-jei programokra vonatkozólag a program dátumától számított 60 napig, azt követő eseményekre a program dátumától számított 30 napig jelzi az Interticket Kft. oldalán elérhető űrlapon.

AZ ŰRLAP MEGNYITÁSÁHOZ KATTINTSON IDE

A jegyek árainak visszautalására az említett határidőt követően kerül sor. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon honlapunkon (www.vigado.hu) vagy írjon a kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mail címre. 

A jegyirodákban vásárolt (offline) jegyvásárlás esetében kérjük, szintén az Interticket Kft. oldalán elérhető űrlapot legyenek szívesek igénybe venni. A Pesti Vigadó, és a benne üzemelő Jegypénztár is zárva tart. A jegypénztárak, jegyirodák nyitva tartása és a személyes jegy-visszaváltás magában rejti ugyanis a fertőzés kockázatát!

Az fentebb nem szereplő, de a Pesti Vigadóba tervezett produkciókkal kapcsolatban kérjük, keresse fel az adott produkció szervezőjének weboldalát vagy írjon a kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mail címre.

Megértésüket ezúton kérjük, és köszönjük!