Hírek

Honlapunkon a Nyitott Ház fotói
2024. 05. 16.
Honlapunkon a Nyitott Ház fotói
Honlapunkon a Nyitott Ház fotói

Az elkészült fotók alapján is nagy sikerrel valósult meg a 2024. május 11-ei Vigadó 10 - Nyitott Ház

A Pesti Vigadó Nyitott Ház programján minden évben igyekszünk valami egyedit varázsolni látogatóink számára. Az idei esztendő egyik újdonsága a reformkori ruhapróba volt, amelyen mindenki találhatott ízlésének megfelelő ruhadarabot. A szebbnél szebb ruhaköltemények felpróbálásához és az esemény megörökítéséhez pedig már csak a tökéletes háttér kellett... szerencsére az MMA székházának pompája ezt is biztosította!

A reformkori ruhapróbán készült képek felkerültek honlapunk galériájába. Akik felkeresték profi fotósunkat, azok találkozhatnak is már képeikkel. A fotók kis méretben tölthetőek le honlapunkról, amennyiben nagyobb méretben is szeretnék, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a kommunikacio@vigado.hu elektronikus címen keresztül, és jelezzék a kívánt képek sorszámát, amely a honlapon keresztül a képre kattintva a "Fotó: fotozzuk.hu" felirat alatt található.

Érdeklik a nap egyéb rendezvényein készült fotói is? Honlapunk Vigadó 10 - Nyitott Ház galériáján keresztül már azok is megtekinthetőek!

Köszönjük, hogy felkeresték a Pesti Vigadó május 11-én, jó képnézegetést!