Hírek

Megjelent a Pesti Vigadó őszi-téli programmagazinja
2021. 09. 22.
Megjelent a Pesti Vigadó őszi-téli programmagazinja
Megjelent a Pesti Vigadó őszi-téli programmagazinja

A Pesti Vigadó a 2021-es év utolsó negyedében is izgalmas, élménydús programokkal várja látogatóit.

Októbertől decemberig, több nívós koncertnek, különleges kiállításnak, figyelemreméltó vidéki színházi daraboknak, családi és gyermekprogramoknak, valamint élménydús épülettörténeti sétáknak ad otthont a Pesti Vigadó impozáns épülete.

Ismerje meg interjúinkon keresztül a 2021. IV. negyedéves eseményeink kiemelt szereplőit:

„Az együtt teremtés pedig létszükséglet, és ez művészet" - Dr. Andrásfalvy Bertalan néprajzkutatóval, az MMA Népművészeti Tagozatának rendes tagjával a néprajz, a gyermekjátékok fontosságáról és a szeretet jelentőségéről beszélgettünk 90. születésnapja alkalmából.

"Az elsődleges cél, az alkotók elismerése" - A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Képzőművészeti Tagozata idén ősszel is megrendezi az általa díjazott hazai képzőművészek munkáinak szelekciójából létrehozott tárlatát. A kiállítás kapcsán Stefanovits Péter Munkácsy Mihály-díjas képzőművésszel, az MMA rendes tagjával, a Képzőművészeti Tagozat vezetőjével beszélgettünk.

"...nagy előny, hogy mi egy összeszokott páros vagyunk..." - Hegedűs Zoltán Jászai Mari-díjas színész, a vidéki színházak szerepéről, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban eltöltött éveiről, valamint a Pesti Vigadóban november 8-án látható Jövőre, veled, itt 2 színdarabról mesélt nekünk.

„A művészet, a zene segít azokat a nehézségeket feloldani, amelyek a hétköznapokban érnek bennünket." - Hollerung Gábor Liszt Ferenc-díjas, Érdemes Művész karmestert, a Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) ügyvezető zeneigazgatóját a zenei pályájának alakulásáról, a BDZ sikereiről, valamint a fiatal generáció zenei neveléséről kérdeztük.

Lapozzon bele az őszi-téli programmagazinunkba és fedezze fel a Pesti Vigadó által nyújtott soksznű programkínálatot.

A kiadvány, benne a következő negyedév programjaival, érdekes interjúkkal, illetve ajánlásokkal, online és lapozható formátumban is olvasható a Pesti Vigadó honlapján.

Találkozzunk a Pesti Vigadóban!