Kiállítás 2021.02.17. - 2021.04.05.
Elfolyó idő

Jegyárak

800 Ft

30 éve szabadon kortárs képzőművészeti kiállítás

Tisztelt Látogatóink! Magyarország kormányának döntése értelmében, a 484/2020 sz. (XI.10.) kormányrendelet alapján 2020. november 11-től a Pesti Vigadó határozatlan ideig zárva tart.

A Magyar Művészeti Akadémia Elfolyó idő című kortárs képzőművészeti kiállítása a nyugati határnyitás harmincéves évfordulójára készült. Először Passauban, majd Stuttgartban, Berlinben, 2020 őszén pedig a Római Magyar Akadémián, illetve Strasbourgban a Lieu d’Europe-ban tekinthették meg a látogatók. Az utazó kiállítássá avanzsált tárlaton az MMA akadémikus tagjai a művészet nyelvén idézik meg a történelmi eseményt.

A VIRTUÁLIS KIÁLLÍTÁS IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!

Szervező: MMA Titkársága – Nemzetközi és Határon Túli Ügyek Főosztálya

A kiállítás 2021. február 17. és április 5. között látogatható.

További információ

További információ

***

VÁLTSON ÉVES KIÁLLÍTÁSBÉRLETET! 

A kártya egy egész éven át élményekkel ajándékozza meg tulajdonosát! A Pesti Vigadó éves kiállításbérlete korlátlan számú belépést biztosít az aktuálisan látogatható valamennyi kiállításra és a teljes műemléki épület látogatható tereibe. 

Helyszín

Vigadó Galéria VI. emeleti kiállítótermek A Pesti Vigadó 2014-es átadására született meg az egykori tetőtér beépítésével az V. és VI. emelet, amely három kiállítótérrel büszkélkedhet. bővebben a helyszínről