Ismeretterjesztés 2020.10.10. 13:00
Design Hét | Kalligráfia és selyemfestés művészete

Jegyárak

24.000 Ft

Magyar tervezők workshopjai

Az 5 órás, egymást kiegészítő workshop első felében a modern ponthegyű, mártogatós tollas kalligráfia műhelytitkait fedezheted fel Tóth Ági kalligráfussal, azért, hogy a legszebb betűket alkothasd meg. A workshop második felében Szakács Niki textiltervező útmutatásával valódi hernyóselyem szalagokat színezünk növényekkel: ezek a természetes árnyalatok varázslatosan kiemelik a kézzel írott betűk szépségét, de a növényi festett szalagok, ajándékdobozok, csokrok, asztaldíszek ünnepi kísérői is lehetnek.

"Visszafogott harmónia: organikus út a természetből a nagyvárosig"

- interjú Szakács Niki textiltervezővel.

A workshopot követően egy teljes szettet vihetsz haza, melynek tartalma 3 méter növényi festésű hernyóselyem szalag, kísérő kiadvány a növényi festésről, receptekkel, festőnövények leírásával. Továbbá a csomag tartalmaz 4 darab selyemszalagos kártyát, tollhegyet tollszárral és tintával, valamint egy valódi keményfa tollpihentető és kalligráfia gyakorlólapok is tartoznak a szettbe.

Mit tartalmaz tehát a workshop?
- elméleti és gyakorlati tudást a kalligráfiáról és a növényi festésről
- selyemszalagok megszínezését növényekkel
- egy teljes kalligráfia gyakorló csomagot

A workshop ára 24.000 Ft.

A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni a szakacsniki@gmail.com-ra írt e-mailben lehetséges. A részvételed a workshop díj előlegének átutalásával biztosíthatod, melynek összege 14.000 Ft. Befizetési határidő: 2020.10.04. 

Maximum létszám 10 fő.

Helyszín

Fogadótér A Pesti Vigadó földszintjén található Fogadótér sajtótájékoztatók, könyvbemutatók kedvelt helyszíne.