Jegypénztár

Jegypénztár

A Pesti Vigadó jegypénztára a Pesti Vigadó épületében (1051 Budapest, Vigadó tér 2.), a főbejárat mellett, az Előcsarnokban található. A jegypénztár minden nap 10:00 és 18:30 között tart nyitva (telefon: +36 1 328-3340). A jegypénztár 13:00 - 13:30 között ebédszünet miatt zárva tart. A jegypénztárban a Pesti Vigadó kiállításaira és saját rendezésű eseményeire, továbbá a legtöbb befogadott rendezvényre kapható jegy. Jelenleg készpénzt és bankkártyát tud elfogadni.

A Pesti Vigadó jegyárait itt tudja megtekintetni.

Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy online jegyvásárlás során kizárólag teljes árú jegy vásárlására van lehetőség! Kedvezményes és ingyenes belépőt csak a látogatás napján, a kedvezményre jogosító igazolványt bemutatva tudnak kiadni a jegypénztárban!

A kedvezmények igénybevételéhez a jogosultságot egyértelműen alátámasztó igazolvány, illetve fényképes igazolvány felmutatása szükséges! Diákigazolvány, illetve nyugdíjas igazolvány NEM jogosít kedvezményre a fent megjelölt életkor-csoportokon kívül.    

Intézményes látogatás esetén, lehetőség szerint, előre jelezzék a csoport érkezését, továbbá rendelkezzenek a csoport tagjainak kedvezményre való jogosultságát igazoló dokumentumokkal.

Amennyiben a Pesti Vigadó nem látogatható, kérjük helyszíni jegyvásárlás ügyében forduljanak az ezen az oldalon található jegyirodákhoz.