Pesti Vigadó Klubtagság

Pesti Vigadó Klubtagság

A Pesti Vigadó Klubtagsági kártyája névre szóló, át nem ruházható, az első igénybevételtől számított egy évig érvényes. A Klubtagsági kártyával rendelkezők számára különleges kedvezményeket és jogosultságokat biztosítunk.

Klubtagok jogosultságai, a klubtagsággal együtt járó kedvezmények:

- névre szóló, át nem ruházható éves kiállításbérlet,

- 10-20% kedvezmény minden, a Pesti Vigadó Nonprofit Kft. által szervezett programra szóló egy jegyre (Szó-Szín-Játék sorozat, workshopok, épülettörténeti séták, tematikus túrák, stb.),

- 10% kedvezmény minden, a Vigadó Pont-ban forgalmazott könyvre, ajándéktárgyra,

- évente két alkalommal az időszaki kiállításokhoz kapcsolódó exkluzív tárlatvezetés a klubtagok részére,

- évente két alkalommal épülettörténeti séta szervezése a klubtagok és két-két meghívottjuk számára,

- kiemelt ügyfélkapcsolati státusz: klubtagsági e-mailen keresztül előzetes jegyfoglalási, jegyvásárlási és regisztrációs lehetőség a jegyértékesítés/regisztráció indulását megelőzően.

A Klubtagsági kártya kiváltható a Vigadó Pontban, ha egy vásárlás során 10.000 Ft értékben vásárol jegyet a Pesti Vigadó saját szervezésű programjaira. Vásárlásonként 1 kártya kiváltására van lehetőség.

Online vásárlás esetén az értékhatár elérését igazolni (pl. számlával) szükséges. Kérjük ennek érdekében keresse munkatársainkat a kozonsegszolgalat@vigado.hu elektronikus címen, vagy személyesen a Vigadó Pontban.

További információ: kozonsegszolgalat@vigado.hu

 

Tisztelt Érdeklődők! 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Pesti Vigadó Klubtagsági kártya rendszerét 2023. május 6-tól átalakítjuk. A már birtokukban lévő Pesti Vigadó Klubtagsági (plasztik) kártyák 2023. december 31-ig használhatóak fel. Ezzel párhuzamosan 2023. május 6-tól bevezetésre kerül az ingyenes regisztrációt követően virtuálisan elérhető Pesti Vigadó Klubkártya, amellyel különböző kedvezményeket és jogosultságokat biztosítunk.