Koncert 2017.09.16. 17:00
A Snétberger Zenei Tehetség Központ legjobb tanítványainak koncertje

Jegyárak

Díjtalan belépés!

6. Nyitott Ház - A Snétberger Zenei Tehetség Központ immáron 7. éve igyekszik a határinkon innen és túl felkutatni a leghátrányosabb helyzetben élő különleges zenei tehetségeket, akik a jazz és klasszikus zene területén kapnak személyre szabott képzést a központban.

Egy éven át 12 hetes bentlakásos kurzusok és hétvégi oktatás keretében Magyarország elismert művésztanárai igazodnak a diákokhoz - előképzettségüknek megfelelő, speciális hangszeres, zenekari és elméleti oktatással. 

A koncert fellépői az iskola diákjai (12-22 évesek). Vannak köztük, akik a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre járnak, mások zeneművészeti szakközépiskolában tanulnak, és vannak, akik kizárólag a felsőörsi központban részesülnek speciális zenei oktatásban. A létrejövő formációkban mindennek mégis kevés szerepe van, mert az egyedi hangzás, a zenei előadás minősége a legfontosabb szempont a program összeállítása során. 

Műsor:

Snétberger Ferenc: Rhapsody Romanes I.

Felix Mendelssohn: Hexenlied

Dowland: Second Booke of Songs, 1600 - 1. I Saw My Lady Weep

Victor Lang: When I fall in love

Fehér Elemér: Inception

Snétberger Ferenc (népdalfeldolgozás): Szegény legény


Közreműködik: Snétberger Zenei Tehetség Központ
 

A 6. Nyitott Ház további rendezvényeiért kérjük, látogassa meg a program részletes oldalát

A Pesti Vigadó épülete egész nap ingyenesen, előzetes regisztráció nélkül látogatható, termei és kiállításai térítésmentesen tekinthetőek meg.
 

A regisztrációt lezártuk.

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről