Kiállítás 2020.10.28. - 2020.12.06.
Az MMA Képzőművészeti Tagozatának díjazottjai VI.

Jegyárak

800 Ft

Kamaratárlat a 2018-2019. évben az MMA Képzőművészeti Tagozatának Művészeti ösztöndíjában részesített alkotók munkáiból.

A Magyar Művészeti Akadémia feladatának tekinti a hazai alkotóművészek megbecsülését, támogatását és ösztönzését, mind a már számottevő életművel rendelkező középgeneráció, mind a fiatal, pályájuk elején álló tehetségek körében. Ezért minden tagozat évente két-két díjat adományoz saját művészeti ága kiemelkedő képviselőjének, és 2019. évig két-két ösztöndíjat a negyven év feletti és alatti művésznemzedék jeles tagjainak.

A kamaratárlat a 2018-2019. évben az MMA Képzőművészeti Tagozata Művészeti ösztöndíjában részesített Ütő Gusztáv és Zsemlye Ildikó képzőművészek, Jagicza Patrícia Linda és Kuti Botond Fiatal művészeti ösztöndíjat elnyert alkotóművészek, valamint Bereznai Péter és Molnár Péter az MMA Képzőművészeti Tagozat 2018. évi díjazottjai munkáit mutatja be.

Kurátor: Sulyok Miklós művészettörténész

Szervező: Magyar Művészeti Akadémia Képzőművészeti Tagozat

A kiállítás 2020. október 28. és december 6. között látogatható.

További információ

***

VÁLTSON ÉVES KIÁLLÍTÁSBÉRLETET! 

A kártya egy egész éven át élményekkel ajándékozza meg tulajdonosát! A Pesti Vigadó éves kiállításbérlete korlátlan számú belépést biztosít az aktuálisan látogatható valamennyi kiállításra és a teljes műemléki épület látogatható tereibe. Éves bérlet egy mozijegy áráért!

Helyszín

Vigadó Galéria V. emeleti kiállítóterem A Vigadó Galéria V. emeleti kiállítóterme a tetőtér 2014-es beépítésével jött létre. bővebben a helyszínről