Idegenvezetés 2020.04.14. 10:00
Koncertkulisszák – betekintés a Pesti Vigadó világába

Budapest Art Week 2020 / Fedezze fel a Pesti Vigadót kollégáinak segítségével, ismerje meg, hogy mitől vált az épület a társasági élet központjává és mi az, ami ma is a művészeti-kulturális és turisztikai programok népszerű helyszínévé teszi!

A vezetett túra során a látogatók megtekinthetik többek között az impozáns Dísztermet, ahol a Budapesti Tavaszi Fesztivál fellépőjének, az Accord Quartet koncertjének előkészületeibe nyerhetnek bepillantást, a Budára néző, fantasztikus látványt nyújtó Panoráma teraszt, valamint a nagyközönség számára nem látogatható, további izgalmas tereket!

Bújjon a fellépő művészek bőrébe egy órára, lépjen be a színfalak mögé és ismerje meg történeteinken keresztül a Pesti Vigadó világát!

Max. létszám: 40 fő
Regisztráció: március 14-től a Budapest Art Week weboldalán.
Az esemény Budapest Art Week karszalaggal látogatható.
https://www.bpartweek.hu/

A Budapesti Tavaszi Fesztivállal közös program.

Helyszín

Vigadó A Főváros szívében található Vigadó termei külsős partnerek számára is igénybe vehetők. Legyen szó koncertről, kiállításról, bálról, konferenciáról, diplomáciai, protokolláris vagy üzleti jellegű reprezentatív eseményről, a Vigadó számos rendezvény méltó helyszínéül szolgálhat.