Teátrum 2021.11.08. 19:30
Bernard Slade: Jövőre, veled, itt 2

Jegyárak

2.500 Ft

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház előadása

SZÓ • SZÍN • JÁTÉK

„Hát nem kegyes a természet? Ahogy az ember állaga romlik, úgy romlik a szeretője látása is.” (Doris)

„Megváltozott a világ, Doris. A fiatalok manapság úgy veszik a házasságot, mint a palacsintasütést: belevágsz, közben tudod, hogy az elsőt úgyis ki kell dobni. Másfelől, abban sem vagyok már biztos, hogy a hosszú házasság megoldás.” (George)

Doris és George huszonöt éve szeretik egymást, és randevúznak titokban. Évente egyszer találkoznak egy hotelszobában, pedig már mindketten családot alapítottak. Ezt a furcsa, megmagyarázhatatlan viszonyt végleg elengedni azonban legalább annyira tűnik lehetetlennek, mint egymást választani egy életre. Vajon mit keresnek? És mit találnak meg évente egyszer együtt? Kettejük különös kapcsolatán keresztül ismerhetjük meg házasságukat, s a velejáró problémákat is, így egy különös képet kapunk a férfi-nő viszony teljes egészéről.

A végtelenül humoros, bájos és lélekmelengető történet rendkívül értékes szórakozást biztosít. Bernard Slade romantikus vígjátékát Danyi Judit és Hegedűs Zoltán főszereplésével, Szerednyey Béla rendezésében láthatják. 

***

A Pesti Vigadó interjúja Hegedűs Zoltán Jászai Mari-díjas színésszel, a Jövőre, veled, itt 2 színdarab férfi főszereplőjével.

***

Rádiós interjú Danyi Judit Magyar Arany Érdemkereszt díjas színésznővel a Jövőre, veled, itt 2 színdarab női főszereplőjével a Trend Fm műsorán.

***

A SZÓ • SZÍN • JÁTÉK sorozat 2021. őszi évadának további előadásai:

2021. szeptember 07., 19:30 - Carol Rocamora - Kezed örökké szorítom - Veszprémi Petőfi Színház

2021. október 25., 19:30 - Oláh János: Kenyérpusztítók - Elmarad!

2021. december 13., 19:30 - Hubay Miklós: Római karnevál - Soproni Petőfi Színház (Tizenhat éven aluliaknak nem ajánlott)

Helyszín

Sinkovits Imre Kamaraszínpad A Pesti Vigadó IV. emeletén található Sinkovits Imre Kamaraszínpad színpadi produkciók megrendezésére szolgál. bővebben a helyszínről