Ismeretterjesztés 2023.10.07. 10:30
Beton lakásdekoráció- és ékszerkészítő workshop BETONKÁval

Jegyárak

16.900 Ft

Budapest Design Week a Pesti Vigadóban BETONKA közreműködésével

Mi jut eszünkbe a betonról? Valami nehéz, valami szürke, valami rideg. Pedig ez nem mindig igaz! A Budapest Design Week keretében lakásdekoráció- és ékszerkészítő workshopot tartunk BETONKA közreműködésével, aki közelebb hozza ezt a rideg anyagot a női lélekhez és megmutatja, hogyan lehet légies, színes, szemet gyönyörködtető tárgyakat készíteni betonból.

A háromórás workshopon a résztvevők betekintést nyerhetnek a beton dizájn termékek gyártási folyamatába és megismerkedhetnek a különböző díszítő technikákkal (decoupage, stencilezés, márványozás), majd mindenki elkészítheti egyedi beton tárgyait. A beton lakáskiegészítőket és ékszereket több különböző módon díszíthetik - ehhez 200 festék, 500 db szalvéta és számtalan technika áll rendelkezésükre.

A workshopon akár két lakásdísz (egy kaspó és egy tál), illetve két ékszer szett (fülbevaló és nyaklánc) díszítésére is lesz lehetőség. Az alkotáshoz minden szükséges anyagot és eszközt biztosítunk.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a lakberendezés és az ékszerkészítés iránt és szeretnének igazán egyedi tárgyakat alkotni.

A program időtartama: 3 óra

Résztvevők száma: maximum 15 fő

Szervező: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

***

Regisztráljon térítésmentesen a Pesti Vigadó klubkártyájáért, amely 3% kedvezményt biztosít a program árából!

Részletek a Pesti Vigadó Klubkártya kiváltásáról és a kedvezményekről

Helyszín

Makovecz terem A Pesti Vigadó IV. emeletén található Makovecz terem kisebb koncertek, kulturális események, konferenciák számára ideális választás. bővebben a helyszínről