Ismeretterjesztés 2022.10.15. 13:00
Bútorfestő workshop

Jegyárak

29.500 Ft, a foglaló 9.500 Ft

Budapest Design Week a Pesti Vigadóban, az Azúr Bagoly együttműködésével

A Budapest Design Hét tematikájához kapcsolódóan, bútorfestő, bútor-újratervező workshopot szervezünk, ahol a résztvevők megtanulják, hogy milyen lépések kulcsfontosságúak ahhoz, hogy szépet, praktikusat, tartósat alkossanak, illetve a bútorfestéssel kapcsolatos tudnivalókat egy átlátható rendszerben lássák.

A cél, hogy az akár teljesen laikus résztvevő is felkészülhessen a megfelelő tudással ahhoz, hogy később önállóan átalakíthassa a bútorait.

A tanfolyam három pillérre épül:

1. részletes oktatás elméletben a bútorfestés technikájáról (lépésenként, anyagismerettel stb.)

2. gyakorlat, amely alatt elsajátíthatóak a legfontosabb fogások a helyes technikához

3. a bútorátalakítás design-szemszögből: áttekintés az alkalmazható stíluselemekről, a leggyakoribb felújításra szoruló bútorok stílusaihoz igazítva.

A workshop-on külön kitérünk arra, hogy a bútorfelújítás hogyan valósítható meg ökológiailag fenntartható módon, vegyszermentes termékek használatával.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a lakberendezés és a bútorfelújítás, valamint az újrahasznosítás iránt, nyitottak a környezetbarát megoldásokra vagy szeretnének egy igazán egyedi tárgyat alkotni.

A workshopon, egyedi hokedli festésére lesz lehetőség, továbbá az elkészítéshez szükséges anyagokat, eszközöket és egy nyomtatott jegyzetet az Azúr Bagoly biztosít minden résztvevő számára.

A program időtartama: kb. 5,5-6 óra, egy szünettel.

Bővebb információ

Facebook esemény

https://www.facebook.com/azurbagoly

https://www.instagram.com/azurbagoly/     

 

***

A Pesti Vigadó Klubkártyával érkező vendégeinknek 20% kedvezményt biztosítunk a program árából!

Még nincs klubkártyája?

A klubtagsági kártyát 10.000 Ft-os áron vásárolhatja meg a Pesti Vigadó földszintjén található Vigadó Pont-ban kézpénzzel, bankkártyával vagy OTP SZÉP kártyával. 

Bővebb információ: https://vigado.hu/pesti-vigado-klubtagsag

Helyszín

Makovecz terem A Pesti Vigadó IV. emeletén található Makovecz terem kisebb koncertek, kulturális események, konferenciák számára ideális választás. bővebben a helyszínről