Koncert 2019.05.18. 11:00
Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Jegyárak

Díjtalan belépés

8. Nyitott Ház | Az interaktív koncerten Réka és a gyerekek egy elkóborolt tündér keresésére indulnak. 

BETELT

Útközben találkoznak egy Varázsnagymamával, egy nyugdíjas Sárkánnyal, megismerhetik Csöpp Katát a tengerek lányát. A képzelet szárnyain eljutnak a cirkuszba, az állatkertbe és egy varázslatos boltba, ahol mindenki megtalálja, amire vágyik. Élő zene, kortárs gyermekversek, saját és feldolgozás dalok, a zenei stílusok kavalkádja színesíti a koncertet, hogy az egész család jól érezze magát. 

Családokhoz szólunk, 0-99 éves korig.

Az év hazai gyermekalbuma' kategóriában, kétszeres Fonogram- díjas 'Farkasházi Réka és a Tintanyúl' zenekar a koncerten a Tündérvándor című lemezének anyagával szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. Hazai kortárs költők megzenésített versei mellett a zenekar saját szövegei és dalai is felcsendülnek, melyek a családról, a barátságról, szerelemről, emberségről, összetartozásról szólnak. A zenekar, a hangzásvilág kialakításakor különösen figyelt arra, hogy az egész családnak igazi, közös zenei élményt nyújtson. 

Farkasházi Réka 2006-ban kezdett bele nagy álma megvalósításába, hogy a kortárs gyermekvers irodalmat népszerűsítse országszerte, zenei köntösben. A sokoldalú színésznő zenekarával, a 'Farkasházi Réka és a Tintanyúllal' az elmúlt nyolc év tapasztalatait, élményeit és tanulmányait kamatoztatva most megújult műsorral áll a közönség elé.

Delov Jávor - dob

Studniczky László - basszusgitár

Kálmán Tamás - gitár, ének

Csiszár Ferenc - gitár, ének

A REGISZTRÁCIÓ MÁJUS 3-ÁN 10:00-KOR INDUL!

8. NYITOTT HÁZ | 2019. MÁJUS 18-ÁN!

Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Helyszín: Sinkovits Imre Kamaraszínpad (IV.emelet)

Időpont: 11:00-12:00

Előzetes, online regisztrációt igényel

Helyszín

Sinkovits Imre Kamaraszínpad A Pesti Vigadó IV. emeletén található Sinkovits Imre Kamaraszínpad színpadi produkciók megrendezésére szolgál. bővebben a helyszínről