Koncert 2024.02.22. 19:30
Férfias operák, operás férfiak

Jegyárak

3.000 Ft, 4.000 Ft

A Honvéd Férfikar előadása

Férfias operák, operás férfiak a címe a Honvéd Férfikar következő, Pesti Vigadóbeli koncertjének. Ahogyan a kétrészes műsor címe is jelzi, a kórus ezúttal az opera világába kalauzolja el közönségét. A férfikar tagjai ebben a zenei műfajban is gazdag tapasztalattal rendelkeznek, mivel több évtizedig szinte megkerülhetetlen szereplői voltak a magyar és külföldi opera színpadoknak egyaránt.

A koncert első felében Mozart, Beethoven és Gounod operáiból hallhatók férfikari idézetek, míg a második részben Verdi műveiből csendülnek fel ismert és kevésbé ismert, ám fülbemászó dallamok. A remekművek megidézését két kiváló énekművész segíti majd: Szilágyi Szilvia (mezzoszoprán) és Kovács István (basszus) énekművészek működnek közre ezen az estén. Bár ezúttal az öltözet nem változik, mégis képzeletben több ruhát öltenek magukra a kórus tagjai: ez alkalommal zarándokokká, papokká, rabokká, katonákká, udvaroncokká vagy éppen haramiákká lényegülnek át. 

Közreműködik:

SZILÁGYI Szilvia (mezzoszoprán)

KOVÁCS István (basszus)

NAGY László Adrián (zongora)

Vezényel: RIEDERAUER Richárd
 

Bővebb információ: Honvéd Együttes

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről