Teátrum 2018.04.09. 19:30
Irodalmi Humorfesztivál

Jegyárak

Díjtalan belépés

Szó, szín, játék - A Gyulai Várszínház produkciója

Irodalom és humor: kortárs költők, írók művei hangzanak el a szerzők saját előadásában, Elek Tibor irodalomtörténész szerkesztésében és rendezésében. A Gyulai Várszínház kétévente megrendezett fesztiválja új műsorral mutatkozik be a Pesti Vigadóban. 

Az Irodalmi Humorfesztivál, amire 2017-ben már nyolcadik alkalommal került sor, a nagy nyilvánosság előtt zajló nyári szépirodalmi programok egyik legrangosabbika. Szép példája a tartalmas, igényes szórakoztatásnak, nevettetésnek, nem véletlen az eddigi fesztiválok nagy közönségsikere. A kortárs magyar irodalom élvonalát képviselő költők, írók maguk adják elő, olvassák föl humoros verseiket, prózáikat, jeleneteiket.

Az est szerkesztője-rendezője, Elek Tibor ezúttal úgy állította össze a programot, hogy az írószereplők között olyan közismert, nagy népszerűségnek örvendő alkotók legyenek, akik már többször is szerepeltek Gyulán:Győrei Zsolt-Schlachtovszky Csaba szerző- és előadópáros,  Fekete Vince, Kiss Judit Ágnes, Kiss Ottó, Nagy Koppány Zsolt, Orbán János Dénes, Zalán Tibor. A zenei közreműködő, Binder Károly improvizatív játékai színesítik a programot.

Szervező: Magyar Művészeti Akadémia

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes, online regisztrációhoz kötött.

Helyszín

Sinkovits Imre Kamaraszínpad A Pesti Vigadó IV. emeletén található Sinkovits Imre Kamaraszínpad színpadi produkciók megrendezésére szolgál. bővebben a helyszínről