Koncert 2022.05.07. 11:00
Jönnek, mennek az évszakok

Jegyárak

Ingyenes, regisztrációhoz kötött

A Belvárosi Betyárok nyárváró koncertje

A gyerekeknek és családoknak muzsikáló Belvárosi Betyárok zenekar három nagylemezének legvidámabb dalait hozza el a Pesti Vigadóba május 7-én. Az interaktív koncert része a közös dalírás, hangszerbemutató, rávezető játékok. Az okos humorral megírt dalok és a reggae-ből, bluegrass-ből és bluesból táplálkozó zenék generációkon átívelő szórakozást nyújtanak azoknak, akik eljönnek a zenekar nyárváró koncertjére. A csapat 2016 óta a legnagyobb hazai kulturális és zenei fesztiválokon lép fel, számos jótékonysági dal és akció fűződik nevükhöz, emellett visszatérő vendégei a világ magyar közösségeinek – 2 földrész 12 országába vitték már el műsorukat.

 

Közreműködik:

Ének, gitár – VÁRAY László 

Szaxofon – ALASZTICS Balázs 

Cajon – KOVÁCS Gábor 

Szervező: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

 

***

A Pesti Vigadó épülete a IX. Nyitott Ház alkalmából egész nap ingyenesen, előzetes regisztráció nélkül látogatható, termei és kiállításai térítésmentesen tekinthetőek meg. INGYENES programok egész napon át!

***

IX. NYITOTT HÁZ | REGISZTRÁCIÓ: 2022. ÁPRILIS 11-TŐL!

Helyszín

Sinkovits Imre Kamaraszínpad A Pesti Vigadó IV. emeletén található Sinkovits Imre Kamaraszínpad színpadi produkciók megrendezésére szolgál. bővebben a helyszínről