Ismeretterjesztés 2022.05.07. 11:00
Kártyatartó-készítő workshop

Jegyárak

Ingyenes, regisztrációhoz kötött

Készíts kártyatartót „deadstock” bőrből Szekeres Ákossal!

A MrCarterCo márka hitvallása, hogy olyan prémium bőrkiegészítőket tervezzen és gyártson, melyek designjukban és minőségükben is időtlen értéket képviselnek. A tervezés és a gyártás során is központi szerepet kap a fenntarthatóság. A MrCarterCo életében fontos, hogy olyan bőrrel dolgozzon, ami környezettudatos forrásból származik és amely felhasználása során lehető legkevesebb bőrhulladék keletkezik.
A kártyatartó-készítő workshop résztvevői deadstock bőrből (túlgyártás miatt megmaradt kisebb anyagvégek) készíthetnek maguknak vadonatúj MrCarterCo kiegészítőt. Az anyagokból kétféle kártyatartó elkészítésére van lehetőség, a számukra megfelelő színű maradék bőrből, amit a MrCarterCo tervezője, Szekeres Ákos már a műhelyében előkészített.

A workshop időtartama kb. 60 perc.

Szervező: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

***

További workshopok:

13:00 - Kártyatartó-készítő workshop

14:00 - Kártyatartó-készítő workshop

15:00 - Kártyatartó-készítő workshop

16:00 - Kártyatartó-készítő workshop

***

A Pesti Vigadó épülete a IX. Nyitott Ház alkalmából egész nap ingyenesen, előzetes regisztráció nélkül látogatható, termei és kiállításai térítésmentesen tekinthetőek meg. INGYENES programok egész napon át!

***

IX. NYITOTT HÁZ | REGISZTRÁCIÓ: 2022. ÁPRILIS 11-TŐL!

Helyszín

Makovecz terem A Pesti Vigadó IV. emeletén található Makovecz terem kisebb koncertek, kulturális események, konferenciák számára ideális választás. bővebben a helyszínről