Koncert 2020.06.29. 19:30
Klassz a pARTon

Jegyárak

INGYENES

Érdi Tamás és a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertje Kovács János vezényletével.

Hagyománnyá vált, hogy a Klassz a pARTon! fesztivál a Duna parton, a Pesti Vigadóban kezdődik. Ebben az évben már nemcsak a Balaton északi partján szól júliustól augusztus végéig a klasszikus zene, hanem Fertőd, a Tatai-tó, a Körös és a Velencei-tó partja is szerepel a koncerthelyszínek között. Hatodik alkalommal rendezi meg a Cimbora Alapítvány a fesztivált, parkokban, tereken, strandokon ingyen hallgathatják az érdeklődők a koncerteket. Nagy örömükre szolgál, hogy a programokon egyre több fiatallal találkoznak, akik talán először csodálkoznak rá a klasszikus zene szépségére.

A Nyitókoncerten mi mással ünnepelnék Beethoven születésének 250. évfordulóját, mint a zeneszerző egyik legszebb zongoraversenyével és szimfóniájával. A Liszt Ferenc Kamarazenekar művészeit Kovács János karmester vezényli, a zongoraverseny szólistája pedig a fesztivál művészeti vezetője Érdi Tamás. 

Szervező: Cimbora Alapítvány

REGISZTRÁCIÓ MÁJUS 29-ÉTŐL!

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről