Idegenvezetés 2023.09.17. 10:00
Kulturális Örökség Napjai 2023

Jegyárak

Ingyenes

Díjmentes egyéni látogatás

Idén is szélesre tárja kapuit a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Pesti Vigadó!

A majd’ 200 éves épületben a korok legnagyobbjai koncerteztek, többek között Liszt, Erkel, Strauss, Debussy, Wagner és Bartók is megfordult a díszteremben. Emellett otthonául szolgált az első magyarországi kiállításoknak, továbbá Budapest egyesítésének is helyszíne volt.

Ismerje meg  a Pesti Vigadó csodálatos történelmét, az épülethez kapcsolódó híres eseményeket és személyeket! Fedezze fel az impozáns belső tereket egyénileg!

A Kulturális Örökség Napjai keretében az Előcsarnok, a Foyer, a Díszlépcsőház, a Díszterem és a Panoráma terasz valamint az összes jelenleg futó kiállításunk - Lélekjelenlét, Az MMA Képzőművészeti Tagozatának díjazottjai IX., STAFÉTA  illetve az állandó Pesti Vigadó Idővonal is ingyenesen tekinthető meg.

A térítésmentes jegyét az a fenti „jegyvásárlás” gombara kattintva, vagy pedig a Pesti Vigadó jegypénztárában válthatja meg.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy 2023.09.17-én az épület II. emelete 10:00-16:00 óra között látogatható.

Kérjük, a Pesti Vigadó felkeresése előtt minden esetben tájékozódjanak az épület nyitvatartási idejéről, és a speciális szint- és házzárakról a Látogatói információk / Nyitvatartás menüben!

Helyszín

Vigadó A Főváros szívében található Vigadó termei külsős partnerek számára is igénybe vehetők. Legyen szó koncertről, kiállításról, bálról, konferenciáról, diplomáciai, protokolláris vagy üzleti jellegű reprezentatív eseményről, a Vigadó számos rendezvény méltó helyszínéül szolgálhat.