Ismeretterjesztés 2020.05.23. 14:00
Macramé virágtartó workshop az Urban Jungle Budapesttel

Tanuld meg az alap makramé csomózási technikákat az Urban Jungle Budapest csapatával és készíts letisztult és modern virágtartót, amit kaspóval és szobanövénnyel együtt vihetsz haza.

Világszerte hódít a macramé-láz, mi sem maradunk ki belőle. Ez az egyszerű és nagyszerű kézműves technika nem új keletű, már a nagymamáink is készítették, szerették, most pedig ismét divatossá vált. 

Ezen az alkalmon egy kezdők számára is könnyen elsajátítható, előképzettséget nem igénylő virágtartót készítünk Hepp Éva, az Ivy Design Macrame alkotójának vezetésével, melyhez ajándékba adunk egy beleillő kaspót és egy csinos szobanövényt is.

Évi több mint 40 éve a macramézás szerelmese, a különböző technikák és anyagok tapasztalt ismerője. Főállásban pedagógusként dolgozik, szabadidejében pedig fonalakkal és más természetese anyagokkal alkot.

 A 3 órás tanfolyam ára magában foglalja az alábbiakat:

- elméleti és gyakorlati tudást, amelyet átadunk

- 1 db macramé virágtartó készítéséhez szükséges hazai gyártású fonalat

- 1 db kaspót

- 1 db kaspóba illő szobanövényt

- igény szerint az adott növényre vonatkozó gondozási tanácsokat

- a tanfolyam ideje alatt egy kis harapnivalót (limonádé és házilag készített vegetáriánus szendvics)

Ha a workshop után kedvet kapsz az otthoni alkotáshoz, a helyszínen vásárolhatsz újabb virágtartók elkészítéséhez szükséges kiegészítőket és fonalakat, amelyeket méretre is vágunk neked.

Jegyvásárlás az Urban Jungle Budapest oldalán lehetséges.

Kül- és beltéri növényesítéssel kapcsolatos tanácsokért, zöldüléssel és fenntarthatósággal kapcsolatos inspirációért kövesd az Urban Jungle Budapestet a Facebookon és az Instagramon is.

Helyszín

Fogadótér A Pesti Vigadó földszintjén található Fogadótér sajtótájékoztatók, könyvbemutatók kedvelt helyszíne.