Ismeretterjesztés 2024.02.17. 16:00
Generációk finisszázs - Nagy Zopán fotóművész, költő kurátori tárlatvezetése

Jegyárak

Ingyenes, regisztrációhoz kötött

A Generációk című kiállítás kísérőrendezvénye

Az MMA ösztöndíjas fotóművészek tárlatán Nagy Zopán fotóművész, költő, a kiállítás kurátora tart tárlatvezetést a kiállító művészek közreműködésével. A tárlatvezetésen a következő kiállítók vesznek részt: Bartis Milán Rafael, Haid Attila, Hernád Géza, Illés Katalin Zsuzsanna, Pilló Álos, Török Máté, Bezzeg Gyula.

A Film- és Fotóművészeti Tagozat GENERÁCIÓK című tárlatán a 2018-2023-as évfolyamok MMA- és tagozati ösztöndíjas fotóművészei mutatkoznak be. Az érzelemmel telített portréfotóktól a festői tájképeken át a különleges kísérleti fotográfiákig, gazdag látványvilággal találkozhat a látogató. A különböző szerzői megoldások széles skálája mellett, a dokumentáló fotográfia szép példái is felfedezhetők a kiállításon.

A hat évfolyam munkáiból olyan válogatás került a falakra, amely hűen tükrözi a fiatalabb fotóművész-generációk szemléletét, vizuális érzékenységét.

A tárlatvezetés időtartama: kb. 50 perc.

A rendezvényen előzetes regisztrációval lehet részt venni.

Bővebb információ: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

Helyszín

Vigadó Galéria V. emeleti kiállítóterem A Vigadó Galéria V. emeleti kiállítóterme a tetőtér 2014-es beépítésével jött létre. bővebben a helyszínről