Ismeretterjesztés 2024.06.21. 20:00
NaPesti Vigadó séta

Jegyárak

2.900 Ft

Fedezze fel a Napforduló varázslatát egy különleges épülettörténeti séta során!

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen éjszakai kalandra!

Lépjen be a varázslat világába és fedezze fel a Pesti Vigadót egy különleges Napfordulós séta során! Ezen az éjszakán a múlt és a jelen összeolvad, és a Tündérpalota falai életre kelnek, elmesélve a történeteiket a kíváncsi látogatóknak. Az álmok és a valóság határai elmosódnak, és így Ön is részese lehet a varázslatos tündérmesék világának, ahol a bátorság, a kaland és a szeretet mindennapos! Ismerje meg Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi csodálatos történetét, mely minden korosztály számára elhozza a klasszikus magyar mesék varázs világát.

Tapasztalt idegenvezetőnk mesél az épület rejtélyes történetéről és az évszázadok alatt itt megfordulók életéről. Élvezze a város és az épület különleges éjszakai hangulatát, ahogy a történelmi épületek kivilágítva állnak az égbolt alatt, és így, mint a mesékben végül a fény mégiscsak legyőzi a sötétséget!

Szervező: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

Helyszín

Vigadó A Főváros szívében található Vigadó termei külsős partnerek számára is igénybe vehetők. Legyen szó koncertről, kiállításról, bálról, konferenciáról, diplomáciai, protokolláris vagy üzleti jellegű reprezentatív eseményről, a Vigadó számos rendezvény méltó helyszínéül szolgálhat.