Ismeretterjesztés 2019.10.22. 17:30
Rajzolj és sétálj Czikkely Pannival

Jegyárak

1.900 Ft

Te is láttál már bele különböző formákat a felhőkbe? Én ezt tárgyakkal és épületekkel is szoktam csinálni!

Panni vagyok, 25 éves, ipari termék- és formatervező mérnök és jelenleg a MOME Formatervező művész szakán hallgatok - és rajzolok. Formatervezéssel, grafika- és illusztrációkészítéssel foglalkozom. Fontosnak találtam, hogy olyan szakmát válasszak, amelynek központjában az embereknek való tervezés és alkotás szerepel.  

Akik ismernek, tudják, hogy szeretem meglátni világunk apró, rejtett szépségeit, továbbá élek-halok a kávéért és a jó zenéért; hiszek a csodákban és a mosoly erejében. Pannivfalva lakóinak nap, mint nap új történetekkel készülök a közösségi felületeken, hamarosan a vezetéssel kapcsolatos élményekről is beszámolok, így beleshettek a kulisszák mögé is.

Tarts velem és fedezzük fel együtt a Pesti Vigadó elrejtett arcát. 

Ha te is alkotó kedvű vagy, ne hagyd otthon a rajzeszközeid és a füzeted sem, ugyanis a sétánk végén közös rajzolást is rendezünk! 

A helyszíneken rajzos feladványokkal készülök nektek, ahová kötelező magatokkal hoznotok a képzelőerőtöket és az éleslátásotokat. Telefon vagy fényképező is ajánlott - és nem csak azért, mert gyönyörű képid születhetnek ebben az elvarázsolt épületben, hanem mert a segítségükkel rajzokat is készítünk a sétánk végén.

Facebook: https://www.facebook.com/czikkcakkp

Instagram: https://www.instagram.com/czikkcakk

***

KIÁLLÍTÁSAJÁNLÓ

Belső terek mesterei

Iparművészet a belsőépítészetben 

A Belső terek mesterei címen rendezett kettős kiállítás a belsőépítészeket két nézőpontból megvilágítva mutatja be. A 20 éves az Év Belsőépítésze díj bemutatja azoknak a pályázóknak és nyerteseknek pályamunkáit, akik örömmel vettek részt a pályázaton.

Helyszín

Vigadó A Főváros szívében található Vigadó termei külsős partnerek számára is igénybe vehetők. Legyen szó koncertről, kiállításról, bálról, konferenciáról, diplomáciai, protokolláris vagy üzleti jellegű reprezentatív eseményről, a Vigadó számos rendezvény méltó helyszínéül szolgálhat.