Koncert 2018.01.19. 19:30
Sárik Péter Trió Jazzkívánságműsor Classic

Jegyárak

3.000 Ft, 4.000 Ft

Olvassa el a Sárik Péterrel készült interjút. - Bartók, Beethoven, Mozart, Saint-Saens műveinek átiratai lesznek hallhatók, természetesen a tőlük megszokott közvetlen stílusban, szenvedélyes és dinamikus előadásmód mellett, a közönséget is bevonva az előadásba.

A Sárik Péter Trió 2010-ben indította nagysikerű koncertsorozatát, a Jazzkívánságműsort, amiben közönségük kedvenc dalait, műveit dolgozták át a saját stílusukra. 

Így születtek sorra a Trió klasszikus zenei átiratai és két Jazzkívánságműsor CD is, melyekből az első 2014-ban Fonogram-díjat kapott, mint “Az év jazz albuma”, a második pedig 2016-ban volt jelölt ugyanerre az elismerésre.  2015-ben a Beethoven Budán Fesztivál felkérésére egy egész estét Beethoven műsort  készítettek. Ebből is lemez született, melyet a Zeneakadémia Nagytermében mutattak be telt ház előtt, hatalmas sikerrel. A mostani koncerten a Trió az elmúlt évek terméséből válogat.

Fedezze fel a Pesti Vigadó épületét a koncert előtt! Csoportos idegenvezetés 18:00 órától! *

A zenekar tagjai:

Sárik Péter: zongora

Fonay Tibor: bőgő

Gálfi Attila: dob

Jegyek még kaphatóak!

*A koncertre szóló belépőjegy az idegenvezetést és épületlátogatási sétát nem foglalja magában.

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről