Koncert 2021.11.28. 19:00
Symphonia Hungarica Karmester Kollégium

Jegyárak

Ingyenes

Szemeszterzáró koncert

Hamar Zsolt művészeti igazgató növendékeinek előadása fantasztikus repertoárral

A Karmester Kollégiumról:

A Symphonia Hungarica a magyar zenekultúra, azon belül is a magyar zenekari kultúra felvirágoztatását elősegítendő jött létre. Újszerű, speciálisan kompakt szemléletével a magyar zenekari kultúra egészének működésére és fejlődésére kíván javaslatokat tenni és azok megvalósításában szerepet vállalni.

Működésének fontos eleme és célja, hogy a magyar zenekari kultúra jövőjét egy szélesebb összefüggésrendszerben lássa és láttassa, illetve annak eredményeképpen tágabb, Kárpát-medencei léptékben gondolkodva, egyfajta magyar történelmi, földrajzi és kulturális összekapcsolódás eredményeképpen valósítsa azt meg.

Tevékenységét 2021 szeptemberében karmesterképző programjával, a Karmesteri Kollégiummal kezdte, mely komplex látásmódjával fiatal dirigenseknek igyekszik olyan tapasztalati tudást átadni, amelynek segítségével sikeresen építhető fel egy nagyívű karmesteri karrier.

A Symphonia Hungarica eszmei kitalálója, szakmai koncepciójának és szerkezeti felépítésének kidolgozója, illetve a program szakmai-művészeti vezetője Hamar Zsolt, Liszt-díjas karmester, Érdemes Művész.

Az Ifjú Maestrók névsora:

ERDÉLYI Dániel 

HORVÁTH Pál

KISS Boldizsár 

KÓCZÁN Péter 

MÉSZÁROS Mátyás 

SÁNDOR Szabolcs 

TEREMI Dárius

TÓTH-SÁMUEL Csaba 

TÓTH-VAJNA Gergely 

ZSÍROS Levente

 

A koncert ingyenes, regisztrálni lehet az info@cosyma.hu e-mail címen.

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről