Kiállítás 2023.05.06. - 2023.05.06.
Tapintható kiállítás

Jegyárak

Ingyenes

A Kézzelfogható Alapítvány kiállítása

Kézzelfogható Alapítvány tevékenysége a látássérültek társadalmi rehabilitációját szolgálja művészeti megfogalmazásokban. Az egyik működési területük a tapintható, integrált, tematikus kiállítások szervezése országszerte, melyben látássérült alkotók is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

Kézzelfogható Alapítvány: Tapintható kiállítás

A kiállításokban a fedett szemű látogatókat látássérült tárlatvezetők segítik a tapintásos megismerésben. Számukra képzéseket, továbbképzéseket tartanak, hogy az ország különböző pontjain rendezett kiállításaikban a helyi látássérültek dolgozhassanak minél magasabb színvonalon. A Kézzelfogható Alapítvány tapintható kiállításai kortárs képző és iparművészek, valamint különböző fogyatékossággal élő alkotók műveiből összeállított integrált tárlat. A művészek alkotásait zárt térben látássérült tárlatvezetők instruálásával bekötött szemmel lehet megismerni.

A tárlat helyszíne: Pesti Vigadó IV. emeleti Észai Társalgó

Szervező: Pesti Vigadó Nonprofit Kft. 

***

A Pesti Vigadó épülete a X. Nyitott Ház alkalmából egész nap ingyenesen, előzetes regisztráció nélkül látogatható, termei és kiállításai térítésmentesen tekinthetőek meg. INGYENES programok egész napon át!

***

X. NYITOTT HÁZ | 2023. MÁJUS 6-ÁN!

Helyszín

Vigadó A Főváros szívében található Vigadó termei külsős partnerek számára is igénybe vehetők. Legyen szó koncertről, kiállításról, bálról, konferenciáról, diplomáciai, protokolláris vagy üzleti jellegű reprezentatív eseményről, a Vigadó számos rendezvény méltó helyszínéül szolgálhat.