Ismeretterjesztés 2022.05.27. 19:00
Tárlatvezetés az ÜZENET című kiállításon

Az MMA Képzőművész Köztestületi tagjainak csoportos tárlata

Műalkotásokat nézve gyakran eltűnődünk, hogy vajon a művész mire gondolt, mit érzett és mit szeretett volna kifejezni, az alkotás pillanataiban.
Pontos válaszokat azonban csak ritkán kaphatunk ezekre a kérdésekre. A tárlatvezetésen most lehetőségünk kínálkozik arra, hogy olyan nézőpontot is
megismerhessünk, amire talán soha nem gondoltunk volna.

 

Programot tartja: Mihály Regina

Időtartam: 50-60 perc

Maximum létszám: 25 fő

Regisztrálni a Műtárgyak Éjszakájának honlapján keresztül lehetséges.

 

műtárgy.com május 26. és 28. között rendezi meg a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő programsorozatát, a háromnapos Műtárgyak Éjszakája Fesztivált, amelyen 50 fővárosi helyszínen közel 100 program várja az érdeklődőket. A kínálat az eddig megszokottakhoz hasonlóan nagyon színes: a kiállítások és szakmai előadások mellett többek között műterem- és műhelylátogatások, tematikus séták, workshopok, kerekasztal-beszélgetés és filmvetítés is gazdagítja a programválasztékot.  A széles kínálat garantálja, hogy mindenki talál olyan eseményt, ami a számára különösen érdekes lehet.

További információ: https://www.mutargyakejszakaja.hu/ 

Helyszín

Vigadó A Főváros szívében található Vigadó termei külsős partnerek számára is igénybe vehetők. Legyen szó koncertről, kiállításról, bálról, konferenciáról, diplomáciai, protokolláris vagy üzleti jellegű reprezentatív eseményről, a Vigadó számos rendezvény méltó helyszínéül szolgálhat.