Koncert 2020.02.09. 19:30
Cimbalomvarázs

Jegyárak

3.990 Ft

Hollywood legújabb magyar sztárjával

III. FŐVÁROSI PALOTAKONCERTEK 

A Magyar Kamarazenekar „III. Fővárosi Palotakoncertek” sorozatának keretében 2020. február 9-én különleges helyszínre, a Pesti Vigadóba kalauzolja el az érdeklődőket.

Virtuóz örömzenélésre számíthat a közönség Lisztes Jenő cimbalomművész közreműködésével, aki nagyon fiatalon meghódította a világ legrangosabb koncerttermeit, többek között a New York-i Carnegie Hall-t, és olyan élvonalbeli művészekkel dolgozik együtt, mint Roby Lakatos vagy Hans Zimmer. Részt vett hollywood-i sikerprodukciók létrejöttében, a Sherlock Holmes című mozifilmben is az ő cimbalomjátéka hallható.

A Magyar Kamarazenekart nemzetközi elismerés övezi, világhírű szólistákkal dolgozik. Az Együttes koncertmestere Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész, aki negyvenéves pályafutása alatt a világ legpatinásabb helyszínein kápráztatta el a közönséget művészetével.

A koncerten elhangzanak többek között Liszt, Brahms, Rimszkij-Korszakov művei.

Szervező: Magyar Kamarazenekar Alapítvány

Helyszín

Északi terem A Pesti Vigadó II. emeletén található Északi terem kiváló helyszínt biztosít kisebb koncertek, kulturális események, konferenciák, könyvbemutatók, sajtótájékoztatók, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről