Koncert 2019.12.31. 19:30
Group’n’Swing - Szilveszteri koncert

Jegyárak

6.000 Ft; 8.000 Ft; 10.000 Ft

Szilveszteri koncertjükön nagylemezeik zenei anyagán kívül a swing-korszak legnagyobb slágerei is felcsendülnek majd.

Az idén 12 éves, Fonogram-díjas Group’n’Swing zenekar mindig kiemelkedő helyet foglalt el a magyar zenei palettán és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését. Az utóbbi években rendre megtöltik a MÜPA, a Millenáris, a MOM Kulturális Központ, a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad óriási koncerttermeit, bizonyítva, hogy nagyszínpadi show műsoraikra is óriási igény van.

"A színpadon szárnyal a lelkem és feltöltődöm."

- interjú Mihályi Réka énekesnővel.

Előadásaikat a kiemelkedő zenei minőség, sodró lendületű koreográfiák, felhőtlen jókedv és a közönségüket is magával ragadó pozitív energia fémjelzik. Az ország egyik legismertebb swing’n’boogie show zenekarában Mujahid Zoltán, a közismert énekes, énektanár, a Megasztár első szériájának döntőse tavaly augusztusban mutatkozott be a zenekar férfi frontembereként a varázslatos díva-énekesnő, Mihályi Réka oldalán. 

Mujahid Zoltán - ének

Mihályi Réka - ének

Almási Attila - harsona, bariton szaxofon, vokál

Bakó István - szaxofon, vokál

Csík Tibor - trombita, vokál

Bille Gergő - trombita, szárnykürt, vokál

Lőrincz Ádám - zongora, vokál

Gyalog Zoltán - gitár

Molnár Péter - nagybőgő

Péntek Tibor “Sas” - dobok

Fedezze fel a koncert előtt a Pesti Vigadó romantikus épületét és 150 éves történelmét: idegenvezetés magyar és angol  nyelven!

Fotó: Mark Viszlay Photography

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről